Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Winkel Surveillance

Winkeldiefstal, een steeds groter wordend probleem, kan worden gepleegd door winkelbezoekers, maar zelfs door personeel. Onze winkelsurveillanten kunt u meerdere verantwoordelijkheden geven. U moet hier denken aan bijv. controle van winkelend publiek in uniform. Ook de controle op uw personeel kan een verantwoordelijkheid van ons zijn. Dat onze aanpak werkt, wordt bewezen door onze score betreffende aanhoudingen en overdrachten van verdachten aan de politie. Naast de controle van winkelbezoekers en personeel kunnen wij ook controleren op de uitvoering van eventuele tassencontrole en/of alcohol- en leeftijdscontrole.

Indien gewenst kunnen wij u helpen bij de afhandeling van een aangifte, maar bijv. ook adviseren bij winkelontruiming, overvalstraining en omgaan met agressie.

Onze winkelsurveillanten zijn gediplomeerd, gescreend en geselecteerd op hun kennis en ervaring op het gebied van winkelsurveillance. Naast dat zij garant staan voor een doortastende aanpak, zijn zij representatief, behulpzaam en vriendelijk naar u en uw klanten. Onze winkelsurveillanten kunnen hierdoor ook optreden als gastheer of -dame maar verliezen hun doel niet uit het oog: Het creeëren van een prettige en veilige winkelomgeving.

Momenteel werken wij met groot succes bij franchise ondernemers & filialen van Jumbo in de regio's Gelderland en Noord-Brabant.

Voor vrijblijvende informatie of een verhelderend gesprek kunt u contact opnemen. U vindt onze contactgegevens op de contactpagina.