Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Collectieve beveiliging

Door het afnemen van het preventieve toezicht door politie ontstaat er bij gebruikers / bewoners van deze gebieden vaak een onbehaaglijk gevoel. Hun bedrijven, winkels, woonhuizen blijven vaak achter en kunnen ten prooi vallen aan kwaadwillende die gebruik maken van de donkere uren, of juist de dag uren waarop mensen hun huis onbewoond achterlaten.
 
Collectieve projecten ontstaan er dus steeds vaker! Ondernemersverenigingen, winkeliersverenigingen en bewonerscommissies contracteren een beveiligingsorganisatie voor het uitvoeren van preventieve controles in de zogenaamde ‘stille uren’. Door deze controles neemt het onbehagen al snel af omdat kwaadwillende of hanggroepen dit toezicht niet erg op prijs stellen. In het geval dat er toch nog een calamiteit ontstaat is Advan Security B.V. er snel bij om schade te beteugelen. Op deze wijze beschermt Advan Security B.V. haar projecten al enige jaren met een minimum aan schade. Advan Security B.V. heeft ervaring met het opzetten van dit soort projecten en staat u graag bij.
 
Voor vrijblijvende informatie of een verhelderend gesprek kunt u contact opnemen. U vindt onze contactgegevens op de contactpagina.